Промишлени системи - гр. Пазарджик - отработени масла, автомобилни масла,  хидравлични масла, греси, антифриз
масла
Моторни масла Insa
Масла трансмисионни Insa
Масла Индустриални Insa МАСЛА
ИНДУСТРИАЛНИ
Енергетични масла Insa
МАСЛА
ЕНЕРГЕТИЧНИ
Трансмисионни масла

 

ТРАНСМИСИОННИ МАСЛА INSA

Трансмисионни масла Инса ATF
ТРАНСМИСИОННИ МАСЛА ИНСА ATF

ПРИЛОЖЕНИЕ - Трансмисионни масла ИНСА ATF са предназначени за използване във всички трансмисионни съоръжения и автоматични скоростни кутии в леки и лекотоварни автомобили, микробуси, товарни автомобили и други машини, за които се изсква експлоатационно ниво по спецификацията на GM DEXRON II D.

Може да се използва и в ръчни трансмисионни и хидравлични системи на машини от автомобилния транспорт, селскостопанската техника, пътно-строителни машини.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА ТРАНСМИСИОННИТЕ МАСЛА
GM DEXRON II D, General Motors GM 6137 M, Allison C-3 и C-4 Detroit Diesel, MB 236.6 Mercedes Benz, TO-2 Catterpillar, M2C 116H Ford
   

Трансмисионни масла Инса

Трансмисионни масла Инса EP GL-5
ТРАНСМИСИОННИ МАСЛА ИНСА EP GL-5

ПРИЛОЖЕНИЕ - Трансмисионните масла ИНСА EP GL-5 са предназначени за смазване на хипоидни предавки в скоростните кутии и диференциалния блок на всички видове автомобили, за които е препоръчано трансмисионно масло от експлоатационно ниво API GL-5.

Прилагат се при различни експлоатационни условия - ниски и високи работни температури, високи ударни натоварвания и въртящи моменти. С превъзходните си качества намаляват износването, вътрешното триене и осигуряват икономия на гориво.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА ТРАНСМИСИОННИТЕ МАСЛА

SAE J 306-98, БДС 14638-82, БДС 9797-82, API GL-5
   

Трансмисионни масла Инса

Трансмисионни масла Инса EP GL-4
ТРАНСМИСИОННИ МАСЛА ИНСА ЕР GL-4

ПРИЛОЖЕНИЕ - Трансмисионните масла ИНСА ЕР GL-4 са предназначени за смазване на хипоидни зъбни предавки, използвани в моторни превозни средства и в промишлеността, работещи при тежки условия на натоварване и скорости на приплъзване.

Трансмисионни масла се използват и в ръчните скоростни кутии на транспортни и строителни машини и съоръжения, за които се изисква трансмисионно масло от експлоатционно ниво GL-4 по API спецификация.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА ТРАНСМИСИОННИТЕ МАСЛА
SAE J 306-98, БДС 14638-82, БДС 9797-82, API GL-4
   

Трансмисионни масла Инса

Трансмисионни масла Инса Т
ТРАНСМИСИОННИ МАСЛА ИНСА Т-90

ПРИЛОЖЕНИЕ - Трансмисионните масла ИНСА Т са предназначени за смазване на спираловидни скосени червячни предавки и механични скоростни кутии на товарни автомобили, работещи при леки условия на натоварване и скорости на приплъзване.
СПЕЦИФИКАЦИИ НА ТРАНСМИСИОННИТЕ МАСЛА

SAE J 306-98, БДС 14638-82, БДС 9797-82, API GL-2
   

 

Автомобилни масла
С грижа за природата! Ние събираме Вашите отработени масла С грижа за природата! Ние събираме Вашите отработени масла! {масла Shell} {масла Cyclon} {масла Инса} {масла Лубрика}