Промишлени системи - гр. Пазарджик - отработени масла, автомобилни масла,  хидравлични масла, греси, антифриз
масла
Моторни масла Insa
Масла трансмисионни Insa
Масла Индустриални Insa МАСЛА
ИНДУСТРИАЛНИ
Енергетични масла Insa
МАСЛА
ЕНЕРГЕТИЧНИ
Трансмисионни масла

 

МОТОРНИ МАСЛА INSA

Моторни масла Инса Синтетик
МОТОРНИ МАСЛА ИНСА СИНТЕТИК


ПРИЛОЖЕНИЕ НА МОТОРНИТЕ МАСЛА - Синтетичните всесезонни моторни масла ИНСА СИНТЕТИК са предназначени за смазване на най-съвременни високонатоварени бензинови и дизелови двигатели без или с турбонагнетяване, включително и с инжекторно впръскване на гориво, работещи при променливи режими на експлоатация. Моторните масла ИНСА СИНТЕТИК са масла с изключителни експлоатационни качества относно предлаганата висока защита от износване и отложения, превъзходна термична стабилност и реологична характеристика, намаляване на вът­реш­ното триене и икономия на гориво. Моторните масла ИНСА СИНТЕТИК са приложими и при автомобили, снабдени с катализаторни уредби, като намалява вредните емисии в отпадните газове и удължава живота на катализатора.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА МОТОРНИ МАСЛА ИНСА СИНТЕТИК
SAE J 300-99, API SJ/CF, ACEA A3-98/B3-98, VW 502.00/505.00, MB 229.1

Моторни масла Инса

Моторни масла Инса Ултра Супер
МОТОРНИ МАСЛА ИНСА УЛТРА СУПЕР

ПРИЛОЖЕНИЕ НА МОТОРНИТЕ МАСЛА - Моторните всесезонни масла ИНСА УЛТРА СУПЕР са предназначени за тежко натоварени дизелови двигатели на товарни автомобили с турбонагнетяване, главно TIR - автомобили.

Моторни масла Инса Ултра супер осигуряват дълъг пробег и много добра защита на двигателя, удовлетворява изискванията на EURO - 2 и EURO - 3.


СПЕЦИФИКАЦИИ НА МОТОРНИТЕ МАСЛА
SAE J 300-99, API CI-4/SL, ACEA E5/B4/A3, MB 228.3, Volvo VDS 3, Scannia LDF
   

Моторни масла Инса

Моторни масла Инса Прима Лукс
МОТОРНИ МАСЛА ИНСА ПРИМА ЛУКС

ПРИЛОЖЕНИЕ НА МОТОРНИТЕ МАСЛА - Моторните всесезонни масла ИНСА ПРИМА ЛУКС са предназначени за всички съвременни бензинови и дизелови двигатели на леки, лекотоварни автомобили и бусове без и с турбонагнетяване, инжекторно впръскване на горивото и многоклапанна система.

Тези масла отговарят на SL спецификация по API и може да се използват и в двигатели, за които са предпи­сани по-ниски експлоатационни нива - SJ, SH или SG.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА МОТОРНИТЕ МАСЛА
SAE J 300-99, API SL/CF, ACEA A3-02/B3-98#02, W 500/501/505, MB 229.1

Моторни масла Инса

Моторни масла Инса Турбо Дизел SHPD
МОТОРНИ МАСЛА ИНСА ТУРБО ДИЗЕЛ SHPD

ПРИЛОЖЕНИЕ НА МОТОРНИТЕ МАСЛА - Всесезонните моторни масла ИНСА ТУРБО ДИЗЕЛ SHPD са предназначени за смазване на изключително високонатоварени дизелови двигатели на лекотоварни, товарни автомобили и автобуси без или с турбонагнетяване, работещи при тежки експлоатационни условия и изскващи специална защита срещу ниско и високотемпературни отложения, ръжда и корозия. Те осигуряват продължителни интервали на работа между отделните смени на маслото - гарантира се пробег от минимум 30 000 км, който в зависимост от техническата характеристика на двигателя и условията на работа може да достигне до 45 000 км.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА МОТОРНИТЕ МАСЛА
SEA J 300-99, API CH-4, ACEA E3-96/B3-98, MB 228.3/229.1, MAN 3275, VOLVO VDS-2

Моторни масла Инса

Моторни масла Инса Арион
МОТОРНИ МАСЛА ИНСА АРИОН

ПРИЛОЖЕНИЕ НА МОТОРНИТЕ МАСЛА - Всесезонните моторни масла ИНСА АРИОН са специално формулирани за смазване на широка гама дизелови и бензинови двигатели на леки, лекотоварни и товарни автомобили, работещи с или без турбонагнетяване, при променлив режим на експлоатация и изискващи висока степен на защита от износване, високо и нискотемпературни отложения, ръжда и корозия.


СПЕЦИФИКАЦИИ НА МОТОРНИТЕ МАСЛА
SAE J 300-99, API CF-4/SG, ACEA E2/B3/A2, MB 227.1, VW 501.00/505.00, MAN 271, V0LVO VDS
   

Моторни масла Инса

Моторни масла Инса Супер Дизел
МОТОРНИ МАСЛА ИНСА СУПЕР ДИЗЕЛ

ПРИЛОЖЕНИЕ НА МОТОРНИТЕ МАСЛА - Всесезонните моторни масла ИНСА СУПЕР ДИЗЕЛ са предназначени за смазване на съвременни високонатоварени дизелови двигатели с или без турбозахранване, работещи при променливи експлоатационни условия и изискващи отлична защита по отношение на корозия и различни видове отложения. Моторни масла Инса супер дизел намират приложение в дизелови двигатели на леки и лекотоварни автомобили, микробуси и камиони. Тези моторни масла могат да се използват и в бензинови двигатели, за които е препоръчано смазочно масло от експлоатационно ниво АРI SF.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА МОТОРНИТЕ МАСЛА
SAE J 300-99, API CE/SF, ACEA B2-96/E2-96, MB 227.1, MIL-L-2104 E
   

Моторни масла Инса

Моторни масла Инса Супер Бензин
МОТОРНИ МАСЛА ИНСА СУПЕР БЕНЗИН

ПРИЛОЖЕНИЕ НА МОТОРНИТЕ МАСЛА - Всесезонните моторни масла ИНСА СУПЕР БЕНЗИН са предназначени за смазване на съвременни високонатоварени бензинови двигатели на леки, лекотоварни автомобили и микробуси, работещи при променливи експлоатационни условия и изискващи смазочни масла с отлични защитни и антифрикционни свойства.

Тези моторни масла могат да се използват и в дизелови двига­тели, за които е препоръчано смазочно масло от експлоатационно ниво АРI СD.


СПЕЦИФИКАЦИИ НА МОТОРНИТЕ МАСЛА
SAE J 300-99, API SG/CD, ACEA A2-96/B2-96, VW 501.00/505.00, MB 227.1
   

Моторни масла Инса

Моторни масла Инса Дизел
МОТОРНИ МАСЛА ИНСА ДИЗЕЛ

ПРИЛОЖЕНИЕ НА МОТОРНИТЕ МАСЛА - Всесезонните моторни масла ИНСА ДИЗЕЛ са предназначени за високонатоварени дизелови двигатели с или без принудително пълнене, работещи при променлив режим на експлоатация.

Тези моторни масла са особено подходящи за смазване на двигатели на камиони, автобуси, леки и лекотоварни автомобили.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА МОТОРНИТЕ МАСЛА
SAE J 300-99, БДС 14362-87, БДС 9785-89, API CD/SE, MIL-L-210D, MB 227.1
   

Моторни масла Инса

Моторни масла Инса Супер
МОТОРНИ МАСЛА ИНСА СУПЕР

ПРИЛОЖЕНИЕ НА МОТОРНИТЕ МАСЛА - Всесезонните моторни масла ИНСА СУПЕР са предназначени за смазване на съвременни бензинови двигатели, работещи при променливи условия на натоварване в широк температурен диапазон. Тези моторни масла се препоръчват за двигатели на леки и лекотоварни автомобили, които изискват повишена защита срещу ниско и високотемпературни отложения, износване, ръжда и корозия.


СПЕЦИФИКАЦИИ НА МОТОРНИТЕ МАСЛА
SAE J 300-99, API SF/CC, ACEA A2-96/B2-96, VW 501.00/505.00, MB 227.1
   

Моторни масла Инса

Моторни масла Инса МЕ
МОТОРНИ МАСЛА ИНСА МЕ

ПРИЛОЖЕНИЕ НА МОТОРНИТЕ МАСЛА - Едносезонните моторни масла ИНСА М10Е, М16Е и М20Е са предназначени за смаз­ване на дизелови двигатели без или с турбозахранване, работещи при високи натоварвания и променливи експлоатационни условия.
Тези моторни масла намират приложение и в дизелови двигатели в ж.п. транспорта, строителната и селскостопанска механизация.

Тези моторни масла могат да се използват и в бензинови двигатели, за които се препоръчва моторно масло от експлоатационно ниво АРI SD.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА МОТОРНИТЕ МАСЛА
SAE J 300-99, БДС 14362-87, БДС 9785-89, API CD/SF
   

Моторни масла Инса

Моторни масла Инса МД
МОТОРНИ МАСЛА ИНСА МД

ПРИЛОЖЕНИЕ НА МОТОРНИТЕ МАСЛА - Едносезонните моторни масла ИНСА М10Д, М16Д и М20Д са предназначени за смазване на дизелови двигатели без турбозахранване, експлоатирани в условия на леки и умереи натоварвания.

Моторните масла Инса МД Намират приложение и в бензинови двигатели, за които е пре­поръчано моторно масло от експлоатационно ниво АРI SD.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА МОТОРНИТЕ МАСЛА
SAE J 300-99, БДС 14362-87, БДС 9785-89, API CC/SD, MIL-L-2104B
   

Моторни масла Инса

Моторни масла Инса 2Т Микс
МОТОРНИ МАСЛА ИНСА 2Т МИКС

ПРИЛОЖЕНИЕ НА МОТОРНИТЕ МАСЛА - Маслото ИНСА 2Т МИКС е предназначено за смазване на двутактови бензинови двигатели на леки автомобили, мотопеди, мотоциклети, селскостопански мотокултиватори, бензинови резачки за дърва и др.

Съотношение на смесване масло/бензин - 1:50.


СПЕЦИФИКАЦИИ НА МОТОРНИТЕ МАСЛА
API TC, JASO FC
   
Автомобилни масла
С грижа за природата! Ние събираме Вашите отработени масла С грижа за природата! Ние събираме Вашите отработени масла! {масла Shell} {масла Cyclon} {масла Инса} {масла Лубрика}
акумулатори